2009. augusztus 3., hétfő

Programok

Laptopon már nagyon kevés hely, ezért letörlök pár nem használt programot.
Vannak hasznos, de ritkán használt alkalmazások annak nevét leírom, hátha kelhet még.

DVD Identifier
Nem árt néha tudni, egy frissen vásárolt DVD lemez milyen minőségű, ki gyártotta és milyen technológiával, ez a program mindezekre a kérdésekre választ ad.

DVDFab
Egy erőteljes és könnyen kezelhető program, amely segítségével a másolásvédelemmel ellátott DVD filmekről is készíthetünk másolatot.

FaceFilter
A program segítségével megváltoztathatjuk egy portré szereplőjének arckifejezését, hangulatát vagy fiatalíthatunk rajta

FrostWire
Egy ingyenes, szabad forráskódú alternatívája a LimeWire-nek.
A FrostWire elősegíti a Gnutella hálózathoz való csatlakozást és fájlok cseréjét. Kereshet MP3-at, audio, video és program fájlokat. A Frostwire a LimeWire legújabb verziója alapján készült és annak szabad forráskódú alternatívája.

Hard Disk Sentinel
Egy több operációs rendszert támogató merevlemez ellenőrző és felügyelő alkalmazás, melynek célja: merevlemez problémák és teljesítmény csökkenés felderítése, várható meghibásodás előrejelzése és megelőzése. A merevlemez állapotát a lehető legrészletesebben kijelzi és átfogó szöveges értékelést készít. Számos listázási, riasztási és teszt funkció gondoskodik a maximális adatbiztonságról

Microsoft Photosynth
A Microsoft speciális szoftverével háromdimenziós hatású világot hozhatunk létre a sorozatképeinkből. A program megkeresi és elemzi a képeken található azonos objektumokat, majd ezeket összeillesztve előállít egy térhatású tárgyat, amit szabadon körbejárhatunk.

SpeakBoard
Egy olyan egyedülálló program, aminek segítségével magyar nyelven, természetes hangzású női, vagy férfihangon, tudja felolvastatni Word dokumentumait, e-mailjeit, az Interneten található weblapokat, pdf dokumentumokat, szöveges állományokat és minden más a képernyőjén megjelenő szöveget.

Virtual Painter
A program segítségével számítógépes grafikai ismeretek nélkül is átalakíthat egy digitális fotót úgy, mintha az egy valódi festmény vagy egy grafika lenne.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése