2009. október 23., péntek

Miért nincsenek már kicsi női mobiltelefonok?

Tudom, hogy a nagy kijelzőjű telefonoké a jövő, de a karóratelefonok kívül már/még/ nincs egy okos, kicsi, viselhető, divatos telefon. Csak nagy bangák. Asszonynak néznék, de nem találok semmit amivel leváltaná a Samsung E600-at. Hol vannak a 5 évvel ezelőtt virágzó apró szétcsúsztatható és kagyló mobilok utódjai? Pedig a mai technológiával milyen pofásakat lehetne készíteni. /Nem a 15 éves tinilányoknak készült gagyikra gondolok/
Karóratelefont szíj nélkül!






Találtam egyet:
Nokia 6600i slide

2 megjegyzés:

  1. Egyetértek! Már megérett a cserére a 2. képen is látható Samsung E800-asom (szegény már nagyon le van strapálva így 5 évesen és egyre megbízhatatlanabb), és egyszerűen nincs még egy olyan aranyos pici, kerekded nőies mobil. Merthogy nem attól lesz nőies egy mobil, hogy pink színű... Hónapok óta vadászom a megfelelőt, és még egy nagyobb összeget is szívesen kiadnék érte, de egyszerűen nincs. A Nokia 6600i slide sem az igazi, túl komor és túl szögletes.

    VálaszTörlés
  2. Ismét mobiltelefon-vásárlás előtt állok... és véletlenül rábukkantam a 7 évvel ezelőtt írt hozzászólásomra. 2010 nyarán végül vettem egy Samsung LaFleur-t (a bordót), de most ez is kezdi megadni magát. És ismét tanácstalan vagyok, nagy tepsifonok vannak csak, iszonyat áron, és a maximum nőiesség a fehér, rózsaszín vagy arany szín (jó esetben). Lehangoló.

    VálaszTörlés