2010. május 15., szombat

Monster Energy ital már Magyarországon is

Megkóstoltam, nagyon jó!

0,5 literben, 32 mg koffeint és 416 mg taurint kapunk. Emellett azonban a Monster ginzenget és guaranát is tartalmaz.
Ár: ~340 Ft.

A Ginseng egy adaptogén növény, melyet világszerte ismernek immunrendszer erősítő, agykapacitást növelő, szívet megóvó és stresszcsökkentő hatásairól. A gyógynövény-kereskedők „normalizáló” vagy „erősítő” anyagként emlegetik, és azt állítják, hogy automatikusan a test azon részében kerül felhasználásra, ahol szükség van rá.

A guarana alapvetően a koffein növényi formája. A meglepő igazság a guaranával kapcsolatban az, hogy míg számottevően segít időszakosan fokozni az energiaszintet (ami intenzív edzés előtt vagy reggel, ébredés után lehet jó kis „pörgető” hatást jelent), zsírokat lebontó és mobilizáló, energiává történő felhasználásukat elősegítő hatása egyfajta természetes zsírégetővé teszi. A guaranát tipikusan más stimuláló növényekkel együtt kombinálják, hogy így fokozzák zsírégető tulajdonságait.


Több:
teszt 1
teszt 2
monsterenergy.com


Megjegyezném, hogy míg itthon Magyarországon a kicsi "shot" energiaitalok hódítanak /lódítanak/ addig Ausztriában fél literes zárható! dobozos Burn-t vettem a múltkor.


2010.12.24.
A Monster, finomnak finom, de tapasztalatom szerint nincsen annyi kraft, /élénkítő/ benne mint a vetélytársaiban. Plusz Coca-Cola termék aszhszem.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése